Olemme mukana Taidetestaajissa syksyllä 2024!

Kasiluokkalaiset nuoret tulevat syksyllä Kotkan Kaupunginteatteriin vierailulle katsomaan komedian “Täydellinen lauantai”.

Florian Zellerin “Täydellinen lauantai” on vauhdikas farssikomedia, joka keskittyy yhden päivän tapahtumiin. Tarinassa mies nimeltä Markus suunnittelee rauhallista lauantaita kuunnellen harvinaista jazz-levyä, mutta hänen suunnitelmansa kariutuvat nopeasti. Kohtausten kiihdyttämässä käänteessä Markusta häiritsevät jatkuvasti vaimo, rakastajatar, paras ystävä ja naapurit, mikä johtaa hulvattomiin tilanteisiin ja väärinkäsityksiin. Näytelmä tutkii inhimillisiä heikkouksia ja ihmissuhteiden koomisia puolia, tarjoten katsojille naurun täyteisen kokemuksen.

Näytelmästä lisää: https://www.kotkanteatteri.fi/ohjelmisto/taydellinen-lauantai/

 

Taidetestaajat on Suomen suurin nuorten kulttuurihanke, joka tarjoaa kaikille Suomen kahdeksasluokkalaisille mahdollisuuden tutustua taiteen ja kulttuurin monipuoliseen maailmaan. Hankkeen tavoitteena on laajentaa nuorten taidekokemuksia, madaltaa kynnystä kulttuuritapahtumiin osallistumiseen ja tarjota unohtumattomia elämyksiä. Taidetestaajat vievät nuoret taidevierailuille eri puolille Suomea, ja ohjelmaan kuuluu esimerkiksi teatteriesityksiä, konsertteja, taidenäyttelyitä ja muita kulttuuritapahtumia.

Lue lisää Taidetestaajat -kulttuurikasvatusohjelmasta: https://taidetestaajat.fi/info