Tule meille työkaveriksi! Yleisötyön ja markkinoinnin suunnittelija 

Tervetuloa meidän teatteriin!

Olemme lähes 700 istumapaikan, Kotkan kaupungin omistama ammattilaisteatteri keskellä Kotkansaarta, Suomenlahden upeassa saaristossa. Teatterimme on perustettu vuonna 1908.

Meillä on kolme näyttämöä, 362 paikkainen Suuri näyttämö ja 163 paikkainen Naapuri. Kolmantena näyttämönä ja teatteriravintolana toimii Ravintola Kairo Satamakadulla, jossa on 150 katsojapaikkaa. Tuotamme vuosittain 6–7 ensi-iltaa. Esityksiä on vuodessa noin 250 ja katsojia keskimäärin noin 32 000.

 

Nyt etsimme Sinua joukkoomme

Yleisötyön ja markkinoinnin suunnittelija

 

Tehtävät:

Yleisötyön suunnittelu, toteutus ja somemarkkinointi. Verkostoituminen paikallisten toimijoiden kanssa ja työ erilaisten teatterin yhteistyökumppaneiden sekä sidosryhmien kanssa. Sisällöntuottaminen eri välineillä, uusien yleisöjen saavuttaminen ja olemassa olevan yleisön sitouttaminen yhä paremmin. Toimiminen markkinointitiimin jäsenenä, markkinointipäällikön alaisuudessa.

 

Edellytämme:

Tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotutkintoa, arvostamme kokemusta alalta.

Graafisten suunnitteluohjelmien (Adobe) ja sosiaalisen median alustojen hyviä taitoja.

Hyviä tietoteknisiä taitoja, ryhmätyöskentelytaitoja, organisointitaitoja, paineensietokykyä, kielitaitoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

 

Tarjoamme:

Vakituinen työsuhde henkilökuntaetuineen. Teatterialan TES:n liite 1 kohdan 2) b mukainen palkkaus. Koeaika 6 kuukautta. Työsuhde alkaa 1.8.2023.

 

Hakuaika 7.3.-11.4.2023 / hakemukset: ura.kotkanteatteri.fi

 

Lisätietoja:

markkinointipäällikkö Mikko Rasanen puh. 040 525 4669 Arkisin 12-15