Tule meille työkaveriksi! Tuotannon suunnittelija 

 

Olemme lähes 700 istumapaikan, Kotkan kaupungin omistama ammattilaisteatteri keskellä Kotkansaarta, Suomenlahden upeassa saaristossa. Teatterimme on perustettu vuonna 1908.

Meillä on kolme näyttämöä, 362 paikkainen Suuri näyttämö ja 163 paikkainen Naapuri. Kolmantena näyttämönä ja teatteriravintolana toimii Ravintola Kairo Satamakadulla, jossa on 150 katsojapaikkaa. Tuotamme vuosittain 6–7 ensi-iltaa. Esityksiä on vuodessa noin 250 ja katsojia keskimäärin noin 32 000.

Nyt etsimme Sinua joukkoomme

Tuotannon suunnittelija

 

Tehtävät:

Tuotantokalenterin suunnittelu teatterin johdon kanssa, kalenterin ylläpito, teatterin sisäinen tiedotus. Produktioiden, vierailujen ja tapahtumien aikataulutus ja koordinointi. Yhteydenpito teatterin eri osastojen, tekijöiden ja agentuurien välillä. Osallistuminen tuotantosuunnitteluun ja sen kehittämiseen tuotantotiimin jäsenenä sekä tuotantotiimin sihteerinä ja käytännön organisoijana toimiminen.

 

Edellytämme:

Tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai opistotutkinto, arvostamme kokemusta alalta. Hyviä tietoteknisiä taitoja. Sopeutumista nopeisiin muutoksiin, ryhmätyöskentelytaitoja, organisointitaitoja, paineensietokykyä, kielitaitoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

 

Tarjoamme:

Vakituinen työsuhde henkilökuntaetuineen. Teatterialan TES:n liite 1 kohdan 2) b mukainen palkkaus. Koeaika 6 kuukautta. Työsuhde alkaa 1.8.2023.

 

Hakuaika 7.3.-11.4.2023 / hakemukset: ura.kotkanteatteri.fi

 

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Miko Jaakkola puh. 040 709 3469 arkisin 10-11