Teatteripaketti ryhmälle

Tervetuloa ryhmämatkalle Kotkan kaupunginteatteriin!

Kuinka suuri ryhmänne on? Toivotteko tarjoilua väliajalla? Haluatteko vinkkejä teatterimme lähistöllä olevista majoituspaikoista tai nähtävyyksistä? Lue vinkit alta tai ole yhteydessä lipunmyyntimme tai markkinointipäällikköömme – autamme teitä mielellämme!

Tutustu ohjelmistoomme tästä

Teatterikahvilamme herkkuja tilaatte tästä

Lähistömme hotelleihin voitte tutustua tästä

Nähtävyydet alueellamme

Kotka on erityisen tunnettu palkituista puistoistaan ja upeasta saaristostaan. Kotka tunnetaan myös musiikkikaupunkina – sitä perinnettä me teatterillakin haluamme ylläpitää.

Vireästä kulttuurielämästä huolehtivat myös huippuluokan orkesteri Kymi Sinfonietta ja vaikuttava Merikeskus Vellamo, jossa voitte yhdellä kertaa tutustua Suomen merimuseon, Kymenlaakson museon ja Merivartiomuseon näyttelyihin. Kesäaikaan pääsette vierailemaan myös jäänmurtaja Tarmolla. Ainutlaatuisesssa Akvaariotalo Maretariumissa näette suomalaiseen vesiluonnon lähietäisyydeltä – ja tämä kaikki on aivan kivenheiton päässä teatteristamme!

Ravintolasuosituksemme ryhmille

Ravintola Laakonki huolehtii vieraistaan Merikeskus Vellamossa. Yhdistä kätevästi visiitti Vellamoon ja teatteriin! Korkeatasoisessa Ravintola Vaustissa voitte kokea unohtumattoman makuretken taitavan henkilökunnan käsissä. Ravintola Vausti sijaitsee Kotkan konserttitalossa, Kymi Sinfoniettan kotisalin kanssa samassa rakennuksessa, parin korttelin päässä teatteritalosta. Teatterin viereisessä korttelissa sijaitsee Kotkan Seurahuone, sieltä löytyvät tutut ja lukuisat palvelut ravintoloineen ja yökerhoineen. Hotelli on juuri remontoitu.

Tervetuloa ryhmämatkalle Kotkaan!

Kaisa Rannanjärvi
Markkinointipäällikkö
puh. 040 525 4669

Lipunmyynti
puh. 05 234 4199

PS. Tutustu kaupunkimme matkailusivustoon

 

Tilaa esite tai jätä yhteydenottopyyntö