Etsimme työkaveria!

 

Hei, tule meille työkaveriksi, markkinointipäällikkö!

Olemme Kotkan kaupungin omistama ammattilaisteatteri keskellä kaupunkia. Teatterimme sijaitsee upeista puistoistaan tunnetussa vehreässä Kotkansaaressa, kauniissa Suomenlahden saaristossa.

Teatterimme on perustettu vuonna 1908. Meillä on kolme näyttämöä, 362 paikkainen Suuri näyttämö ja 163 paikkainen Naapuri. Kolmantena näyttämönä ja teatteriravintolana toimii historiallinen merimiesravintola Kairo Satamakadulla, jossa on 150 katsojapaikkaa. Tuotamme vuosittain 6–7 ensi-iltaa. Esityksiä on vuodessa noin 250 ja katsojia keskimäärin noin 32 000.

Kotkan Kaupunginteatteri etsii markkinointipäällikköä vahvistamaan KKT:n brändiä ja suhdetta asiakkaisiin. Vastaat markkinoinnin ja markkinointimateriaalien suunnittelusta, ulkoisesta viestinnästä sekä lipunmyynnistä. Varmistat, että KKT:n läsnäolo eri viestintävälineissä on huippuluokkaa ja ymmärrät teknologian tuomat mahdollisuudet digitaaliselle markkinoinnille. Olet myyntihenkinen, itsenäinen ja sinulla on paineensietokykyä. Toimit johtoryhmän jäsenenä viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijana, sekä lippumyymälän esihenkilönä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai pitkä kokemus markkinoinnin ja viestinnän alalta. Työssäsi tarvitset terävää kynää ja graafista silmää. Adoben ohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi. Hallitset sujuvasti sometyökalut ja omaat kokemusta päivitysjärjestelmien käytöstä. Aiempi kokemus teatterialalta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme vakinaisen työsuhteen, nykyaikaisen työympäristön ja innostavan työyhteisön, sekä lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedun. Lähetä työhakemuksesi ja CV:si teatterinjohtaja Miko Jaakkolalle (040-7093469), miko.jaakkola@kotka.fi 30.9. mennessä. Koe-aika 6 kk. Noudatamme palkkauksessa Teatterialan työehtosopimusta. Työ alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.