Avoimet työpaikat

Tervetuloa meidän teatteriin!

Olemme lähes 700 istumapaikan, Kotkan kaupungin omistama ammattilaisteatteri keskellä Kotkansaarta, Suomenlahden upeassa saaristossa. Teatterimme on perustettu vuonna 1908.

Meillä on kolme näyttämöä, 362 paikkainen Suuri näyttämö ja 163 paikkainen Naapuri. Kolmantena näyttämönä ja teatteriravintolana toimii Ravintola Kairo Satamakadulla, jossa on 150 katsojapaikkaa. Tuotamme vuosittain 6–9 ensi-iltaa. Esityksiä on vuodessa noin 250 ja katsojia keskimäärin noin 35 000.

Nyt etsimme Sinua joukkoomme

Kampaaja-maskeeraaja

Tarjoamme vakituisen työsuhteen modernissa teatterisssa. Tehtäviisi kuuluvat parturi-kampaajan työtehtävät: hiusten leikkaaminen, värjääminen ja kampausten tekeminen. Osaat myös meikkaamisen ja maskeeraamisen monipuolisesti. Hallitset erikoisefektit ja irto-osien tekemisen, peruukit sekä viiksien, pulisonkien ja partojen käsittelyn. Työskentelet näytöksissä ja osallistut kuvauksiin muiden teatterimme osastojen kanssa.

EDELLYTÄMME
– Vahvaa visuaalista näkemystä
– Kykyä työskennellä ryhmässä
– Alan koulutusta  ja kokemusta
– Kykyä työskennellä itsenäisesti
– Hyviä organisointitaitoja
– Paineensietokykyä
– Tietoteknisiä perustaitoja

Palkka ja työaika TEATES mukaan.

Aloitus 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 13.5.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen juha.lahtinen@kotka.fi

Pyrimme järjestämään haastattelut toukokuussa.

Lisätiedot:

Näyttämöpäällikkö
Ari Malmi
ari.malmi@kotka.fi
puh. 050 347 7019

Käyttöpäällikkö
Juha Lahtinen
juha.lahtinen@kotka.fi
puh. 040 775 0429

 


Muuttaisitko Kotkaan? Tutustu kaupunkiimme tästä linkistä