Shell’s Angles

Koe-esiintyminen 10.12. klo 12

Uusi Rock-musikaali Shells`s Angles!

 

Suomen Kulttuurirahaston, Kymenlaakson rahaston kärkihankkeena toteutettavan Yhteisöllisen Rock-musikaalin tuotanto käynnistyy Kotkan Nuorisoteatterissa.

 

Enemmän kuin pelkkä teatteriesitys…

Kotkan Nuorisoteatteriyhdistys ry tuottaa 2018 Kotkaan rock-musikaalikantaesityksen Shell’sAngles. Teos pohjautuu samannimiseen Jyri Paretskoin kirjoittamaan nuorten kirjaan, joka on palkittu nuorisokirjallisuuden Laivakello- (2016) ja Topelius (2014) -palkinnoilla.

 

Shell’s Angles -projekti suunnitellaan ja toteutetaan Kotkan kaupunginteatterin, tuotantotyöryhmän sekä Kotkan Nuorisoteatteriyhdistyksen voimin, laaja-alaisessa

yhteistyössä Kotkan kaupungin kulttuuri – ja tapahtumapalveluiden, nuorisotyön yksiköiden, KAKSPY ry. sekä mm. Ekamin Musiikki-ala, Kymen Konservatorion kanssa. Projektiin on kutsuttu mukaan myös paikallisia yrittäjiä mm. Tiitisen autokoulu, sekä moottorialan harrastajia ja kerhoja.

 

Ammattilaiset vastaavat esityksen koulutuksellisesta tasosta ja pyrkimyksistä

Shell’ Angles on luova prosessi joka monikielisyydessään tavoittaa erilaiset oppijat. Musikaalin

tekoprosessi on osiensa summa. Se tarjoaa monenlaista tekemistä ja aitoja kohtaamisia.

Esitys on jaettu osa-alueisiin: lavastus, puvustus, kampaukset, maskeeraus, markkinointi, rakentaminen, kuljetus, valokuvaus, audiovisuaalinen- ja mediaosaaminen, musiikki, näyttelijäntyö jne. Ammattilaiset vastaavat esityksen koulutuksellisesta tasosta ja pyrkimyksistä. Nuoret kulkevat ammattilaisten rinnalla koko prosessin itse tehden ja sitoutuen produktioon.

 

Kantaesitys: Kotkan Nuorisoteatteri

  • Kirjailija:Jyri Paretskoi: Shell`s Angles Nuorten romaanit (Shell`sAngles, Kalajoen hiekat, KARISTO 2014) 
  • Näyttämösovitus, dramaturgia ja ohjaus: Pia Lunkka
  • Kantasävellys: Juho Roslakka, Janne Ruuska
  • Koreografia: Neil Owens
  • Lavastus: Samuli Holm