Mars vs. Venus?

Ke 17.1.2018 Suuri näyttämö

Riku Suokas ja Johanna Tohni

MARS vs. VENUS?

Stand up -parisuhdekomedia Mars vs. Venus? pohtii naisten ja miesten erilaisuutta, kääntää ennakkoluulot päälaelleen ja voi ehkä todistaa niistä osan todeksi. Siinä missä Luolamies katsoo maailmaa miehen silmin, Mars vs. Venus? tekee havaintoja niin miehen kuin naisen näkökulmasta.

Koomikot Riku Suokas ja Johanna Tohni etsivät vastauksia ikuiseen mysteeriin toinen toistensa aiheita kommentoiden. He kertovat saman tarinan kaksi eri puolta. Esityksen kutkuttavuutta lisää se, että nämä kaksi koomikkoa ovat pari tosielämässäkin.

Mars vs. Venus? on stand up -komiikan lainalaisuuksia sekä esitystekniikkaa hyväkseen käyttävä näytelmä. Myös kirjoitusprosessi on samankaltainen. Tämänkin esityksen teksti testattiin ja viimeisteltiin stand up -lavoilla. Rikun ja Johannan lisäksi käsikirjoituksesta vastasi Heikki Syrjä.

Stand upin kestotähti Riku Suokas on esittänyt Luolamiestä loppuunmyydyille saleille viimeiset kymmenen vuotta. Teatteri-ilmaisun ohjaajanakin työskennellyt Johanna Tohni on stand upin nouseva uusi kyky, joka on saanut kannuksia niin suomalaisilta kuin kansainvälisiltä lavoilta.

Ke 17.1. klo 19   Suuri näyttämö

Kesto  noin 2 h väliajan kanssa

Ikäsuositus: K 18

Liput  25 €
Nattikaupassa listään palvelumaksu 2,50 € / lippu.

 

Käsikirjoitus
Riku Suokas
Johanna Tohni
Heikki Syrjä

Ohjaus
Riku Suokas ja työryhmä

Lavalla
Riku Suokas
Johanna Tohni

Valokuvat
Kari Sunnari

Lehdistökuvat

Mars vs. Venus? näytökset

Ke 17.1.2018 klo 19:00 Osta lippu