Kotkan #Kulttuurihotelli

Evästä kulttuurinnälkään!

 

KULTTUURIHOTELLIA EI ENÄÄ PÄIVITETÄ EIKÄ SE OLE KÄYTÖSSÄ, MUTTA SISÄLTÖ ON NÄHTÄVISSÄ JA KUULTAVISSA. KIITOS KAIKILLE PROJEKTIIN OSALLISTUNEILLE!


Hyviä uutisia, Kotkan #Kulttuurihotelli on avoinna!

Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalvelut ja Kotkan Kaupunginteatteri yhteistyössä

Koronaviruksen myötä kaikenlainen kulttuuritoiminta Kotkassa on pysäytetty. Toivomme, että tällä välin voisimme nauttia kotkalaisesta kulttuurielämästä netissä.

Siksi avaamme Kotkaan yhteistyönä virtuaalisen kulttuurihotellin ensi keskiviikkona 8.4.2020. Tuotamme yhdessä erilaisia kulttuurisisältöjä eri kohderyhmille. Keräämme myös paikallisten toimijoiden itsensä tuottamia kulttuurisisältöjä kaikkien kaupunkilaisten iloksi. Kulttuurihotellista löytyvät omat tilat mm. lastenkulttuurille, esittävälle taiteelle ja  runoudelle. Ehkä hotellin yökerhossakin on jotain toimintaa! Sisällöt julkaistaan Kotkan Kaupunginteatterin sivustolla ja some-alustoilla. Kaikki sisällöt ovat maksuttomia.

Näin pääset mukaan sisällöntuottajaksi

Etsimme paikallisia kirjailijoita, runoilijoita, kuvittajia, taidemaalareita, valokuvaajia, laulajia, soittajia, säveltäjiä, bändejä – jos teoksesi voi esittää netissä, se voi päästä kulttuurihotellin asukkaaksi! Oletko kiinnostunut tuottamaan hotelliimme sisältöä? Onko sinulla takataskussasi pieni esitys tai idea siitä miten haluaisit ja pystyisit siirtämään toimintaasi verkkoon ja jakaa iloa kotona oleville? Kerro siitä meille!

Kulttuurihotelli julkaisee sekä paikallisten harrastajien että ammattilaisten kulttuuritervehdyksiä, jo valmiina olevaa materiaali sekä tuottaa uutta sisältöä valittujen tekijöiden kanssa. Uudesta hotelliin erikseen tilatusta ja tuotetusta sisällöstä ja esityksistä maksetaan palkkio.

Huomioithan rajoitukset fyysisistä kontakteista ja kokoontumisista. Emme voi valitettavasti tällä hetkellä esimerkiksi tallentaa isojen ryhmien esityksiä.

Lähetä ideasi, linkkisi, video, äänite, valokuva tai tekstisi osoitteeseen kulttuuri@kotka.fi. Olemme yhteydessä sisällöntoimittajiin ennen aineiston julkaisua!

Kulttuurihotellin ohjelmavastaavista koostuva työryhmä valitsee ehdotuksista ja ideoista monipuolisesti erilaisia ja sopii käytännön asioista ja toteutuksen tavoista valittujen kanssa.

Tervetuloa seuraamme!

Kotkan #Kulttuurihotelli

Reijo Paukku


Musiikki


Teatterin kulisseissa


Mummilehmä


Runoja ja tarinoita


Kotkan historiaa Petrien matkassa