Covid-19

Turvallisesti teatteriin

Lippumyymälämme palvelee ti–pe klo 11–17 ja 2 tuntia ennen näytöksiä osoitteessa
Keskuskatu 15, puh. 05 234 4199 / teatteriliput@kotka.fi


Tiedotteet


Yleiset ohjeet

Saavu teatteriin terveenä ja hyvissä ajoin. Saat vaihtaa lippusi näytelmän toiseen esitykseen ilman lisäkuluja viimeistään 2 h ennen esitystä. Lipunvaihtoasioissa olethan yhteydessä suoraan Teatterin lippumyymälään, puh. 05/234 4199 teatteriliput@kotka.fi

Pidä huolta käsihygieniasta. Teatterilla on useita mahdollisuuksia käsidesin käyttöön sekä käsien saippuapesuun.

Ostojen käsittely

Hanki liput etukäteen. Varaa ja maksa lippusi etukäteen Lippumyymälästämme, nettisivuiltamme tai www.lippu.fi. Lipun oston yhteydessä tarkistamme ostajan yhteystiedot, jotta asiakkaat tavoitetaan esimerkiksi esityksen peruuntumisen tai sairastumisketjun jäljittämisen vuoksi.

Suosi lähimaksua. Lippumyymälässämme ja teatteriravintolassa maksat alle 50 euron ostokset turvallisesti lähimaksulla.

Tee väliaikatilauksesi etukäteen tai ennen esitystä. Voit tehdä sen netissä, soittamalla tai paikan päällä 1 h ennen esityksen alkua, jolloin Teatteriravintola aukeaa.

Käsiohjelmat ovat maksutta netissä. Näytelmien käsiohjelmat ovat näytelmien omilla nettisivuilla ladattavissa pdf-tiedostoina. Näytelmän perustiedot ovat saatavilla tulosteina esitetelineistä ja www-sivuilta. Painettua, myytävää käsiohjelmaa ei ole.

 

Muut turvatoimet

Tehostamme siivousta  ja tarjolla on käsidesiä. Siivouskertoja lisätään ja siisteydestä huolehditaan erityisellä tarkkuudella.

Paikkanumerot ovat käytössä. Lippuja myydään toistaiseksi niin, että jokaisen seurueen tai yksittäisen lipunvaraajan viereiset istuinpaikat molemmilta puolin jäävät aina tyhjäksi, niin Lippumyymälässä kuin nettikaupassa.

Lisäämme henkilökuntaa ohjaamaan ja opastamaan vieraitamme. Pyrimme varmistamaan turvavälit ja takaamaan turvallisen teatterikäynnin.

Kasvosuojaimien käyttö. Suosittelemme kasvosuojaimen käyttöä, mutta emme vaadi tätä katsojiltamme. Muista kuitenkin yskiessä peittää suu nenäliinalla tai hihalla.

Teatteriin lapsen kanssa. Lapset liikkuvat teatterissa huoltajan vastuulla. Mikäli käytätte istuinkoroketta, jätättehän sen paikallenne. Istuinkorokkeet haetaan istuimilta ja desinfioidaan käytön jälkeen.

Jos näytös peruuntuu

Näytöksen peruuntuessa olemme yhteydessä kaikkiin esityksiin lippuja ostaneisiin ja varanneisiin, yhteystietonsa jättäneisiin asiakkaisiin. Maksetun lipun voi vaihtaa lahjakorttiin tai siitä voi saada rahapalautuksen. Voit myös itse olla yhteydessä lipunmyyntiimme, mieluiten sähköpostilla.

 

Anna palautetta!

Palautteesi on tärkeää! Unohdimmeko jotakin? Anna palautetta nettisivuillamme tai Lippumyymäläämme, puh. 05 234 4199 / teatteriliput@kotka.fi ja www.kotkanteatteri.fi/palaute

 

Väliaikatarjoilut

 


Suomen teatterit ovat yhdessä sitoutuneet noudattamaan kansallista ohjeistusta.

Kotkan Kaupunginteatteri toivottaa Teidät tervetulleeksi teatteriin!

Lippumyymälä
puh. 05 234 4199
teatteriliput@kotka.fi