Covid-19

Turvallisesti teatteriin taas 2021!

KORONA:

Tiedote 25.3.2021
Julkaisuvapaa

Kotkan Kaupunginteatteri keskeyttää kevään 2021 esitystoiminnan 

Koronatilanteesta johtuen Kotkan Kaupunginteatteri peruu kaikki kevään 2021 näytökset. Suuntaamme nyt tarmon ja energian syksyn esitysten valmisteluun ja katsomme toiveikkaina kohti tulevaa näytäntökautta. Seuraavat esityksemme ovat syksyllä 2021. Syyskauden ohjelmisto julkaistaan huhtikuun aikana.

Olemme yhteydessä kaikkiin kevään esityksiin lippuja ostaneisiin ja varanneisiin, yhteystietonsa jättäneisiin asiakkaisiin.

Maksetun lipun voi vaihtaa lahjakorttiin tai siitä voi saada rahapalautuksen.

Voit myös itse olla yhteydessä lippumyymäläämme, mieluten sähköpostilla.

Lippumyymälä palvelee puhelimitse ja sähköpostitse, ti–pe 11–17, puh. 05 234 4199 tai teatteriliput@kotka.fi

Turvallisesti teatteriin

Yhdessä teemme teatterivierailustanne turvallisen


Yleiset ohjeet

Saavu teatteriin terveenä ja hyvissä ajoin. Saat vaihtaa lippusi näytelmän toiseen esitykseen ilman lisäkuluja viimeistään 2 h ennen esitystä. Lipunvaihtoasioissa olethan yhteydessä suoraan Teatterin lippumyymälään, puh. 05/234 4199 teatteriliput@kotka.fi

Pidä huolta käsihygieniasta. Teatterilla on useita mahdollisuuksia käsidesin käyttöön sekä käsien saippuapesuun.

Muista turvavälit. Teatterin kaikilla näyttämöillä katsomoista on käytössä  kolmannes. Tällä päätöksellä varmistamme, että asiakastiloissamme on tarpeeksi väljää ja turvallista.

 

Ostojen käsittely

Hanki liput etukäteen. Varaa ja maksa lippusi etukäteen Lippumyymälästämme, nettisivuiltamme tai www.lippu.fi. Lipun oston yhteydessä tarkistamme ostajan yhteystiedot, jotta asiakkaat tavoitetaan esimerkiksi esityksen peruuntumisen tai sairastumisketjun jäljittämisen vuoksi.

Suosi lähimaksua. Lippumyymälässämme ja teatteriravintolassa maksat alle 50 euron ostokset turvallisesti lähimaksulla.

Tee väliaikatilauksesi etukäteen tai ennen esitystä. Voit tehdä sen netissä, soittamalla tai paikan päällä 1 h ennen esityksen alkua, jolloin Teatteriravintola aukeaa.

Käsiohjelmat ovat maksutta netissä. Näytelmien käsiohjelmat ovat näytelmien omilla nettisivuilla ladattavissa pdf-tiedostoina. Näytelmän perustiedot ovat saatavilla tulosteina esitetelineistä ja www-sivuilta. Painettua, myytävää käsiohjelmaa ei ole.

 

Muut turvatoimet

Narikka ei ole käytössä teatteritalossa. Ulkovaatteet voi poikkeuksellisesti viedä katsomoon ja ne säilytetään oman paikan viereisellä paikalla. Tila on valvottu myös väliajalla.

Narikka on käytössä Ravintola Kairossa.

Tehostamme siivousta. Siivouskertoja lisätään ja siisteydestä huolehditaan erityisellä tarkkuudella.

Ravintola Kairossa tehostetaan siivousta ja tarjolla on käsidesiä.

Paikkanumerot eivät ole käytössä. Vahtimestarit ohjaavat teidät paikoillenne turvavälit huomioiden teatteritalossa ja Ravintola Kairossa.

Lisäämme henkilökuntaa ohjaamaan ja opastamaan vieraitamme. Pyrimme varmistamaan turvavälit ja takaamaan turvallisen teatterikäynnin.

Kasvosuojaimien käyttö. Teatteritalollamme on kertakäyttöisiä kasvosuojaimia myynnissä. Suosittelemme kasvosuojaimen käyttöä, mutta emme tätä katsojiltamme vaadi. Muista kuitenkin yskiessä peittää suu nenäliinalla tai hihalla.

Teatteriin lapsen kanssa. Lapset liikkuvat teatterissa huoltajan vastuulla. Mikäli käytätte istuinkoroketta, jätättehän sen paikallenne. Istuinkorokkeet haetaan istuimilta ja desinfioidaan käytön jälkeen.

 

Anna palautetta!

Palautteesi on tärkeää! Unohdimmeko jotakin? Anna palautetta nettisivuillamme tai Lippumyymäläämme, puh. 05 234 4199 / teatteriliput@kotka.fi ja www.kotkanteatteri.fi/palaute

 

Väliaikatarjoilut

 


Suomen teatterit ovat yhdessä sitoutuneet noudattamaan kansallista ohjeistusta.

Kotkan Kaupunginteatteri toivottaa Teille aurinkoista syksyä!

 

#kotkankaupunginteatteri
#pidämmehuoltasinusta

Lisätietoja asiakkaille:

Kaisa Rannanjärvi
markkinointipäällikkö
puh. 040 525 4669
kaisa.rannanjarvi@kotka.fi

Lippumyymälä
puh. 05 234 4199
teatteriliput@kotka.fi