Covid-19

Turvallisesti teatteriin

Lippumyymälämme palvelee ti–pe klo 11–17 ja 2 h ennen näytöksiä osoitteessa Keskuskatu 15, puh. 05 234 4199 / teatteriliput@kotka.fi


Tiedotteet


Koronapassi

Otamme koronapassin käyttöön keskiviikkona 1.12.2021

Kotkan Kaupunginteatteriin pääsee ensi keskiviikosta 1.12. alkaen vain näyttämällä koronapassia. Vahtimestarit tarkistavat ovilla koronapassit ja liput. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi.Koronapassi on edellytys sisäänpääsylle kaikille 16 vuotta täyttäneille.Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voi voit ladata Omakannasta. Lataathan passin valmiiksi verkko-osoitteesta www.kanta.fi/koronatodistus

EU:n koronatodistus sisältää kolme eri todistusta: todistuksen koronarokotuksesta, todistuksen koronatestituloksesta ja todistuksen sairastetusta koronasta. Kaikki kolme todistusta toimivat myös koronapassina.Koronapassin voi näyttää mobiililaitteella tai ottaa mukaan tulosteena.

JOS MINULLA EI OLE KORONAPASSIA, KUINKA TOIMIN?Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa koronapassia, voit siirtää teatterilippuvarauksesi eteenpäin. Ota yhteyttä Lippumyymäläämme viimeistään esitystä edeltävänä arkipäivänä: Lippumyymälä, puh. 05 234 4199 / teatteriliput@kotka.fi. Lippumyymälämme palvelee ti–pe klo 11–17 ja 2 h ennen näytöksiä osoitteessa Keskuskatu 15.

Ajankohtaiset turvallisuusohjeemme löydät tältä sivulta.


Yleiset ohjeet

Saavu teatteriin terveenä ja hyvissä ajoin. Saat vaihtaa lippusi näytelmän toiseen esitykseen ilman lisäkuluja viimeistään 2 h ennen esitystä. Lipunvaihtoasioissa olethan yhteydessä suoraan Teatterin lippumyymälään, puh. 05/234 4199 teatteriliput@kotka.fi

Pidä huolta käsihygieniasta. Teatterilla on useita mahdollisuuksia käsidesin käyttöön sekä käsien saippuapesuun.

Muista turvavälit. Suurella näyttämöllä käytössä on 220 paikkaa,  Naapurissa 95 paikkaa ja Ravintola Kairossa 150 paikkaa. Kaikki liput syyskaudella 2021 myydään numeroimattomina.

 

Ostojen käsittely

Hanki liput etukäteen. Varaa ja maksa lippusi etukäteen Lippumyymälästämme, nettisivuiltamme tai www.lippu.fi. Lipun oston yhteydessä tarkistamme ostajan yhteystiedot, jotta asiakkaat tavoitetaan esimerkiksi esityksen peruuntumisen tai sairastumisketjun jäljittämisen vuoksi.

Suosi lähimaksua. Lippumyymälässämme ja teatteriravintolassa maksat alle 50 euron ostokset turvallisesti lähimaksulla.

Tee väliaikatilauksesi etukäteen tai ennen esitystä. Voit tehdä sen netissä, soittamalla tai paikan päällä 1 h ennen esityksen alkua, jolloin Teatteriravintola aukeaa.

Käsiohjelmat ovat maksutta netissä. Näytelmien käsiohjelmat ovat näytelmien omilla nettisivuilla ladattavissa pdf-tiedostoina. Näytelmän perustiedot ovat saatavilla tulosteina esitetelineistä ja www-sivuilta. Painettua, myytävää käsiohjelmaa ei ole.

 

Muut turvatoimet

Tehostamme siivousta  ja tarjolla on käsidesiä. Siivouskertoja lisätään ja siisteydestä huolehditaan erityisellä tarkkuudella.

Paikkanumerot eivät ole käytössä. Katsomapaikan voi itse valita turvavälejä noudattaen vahtimestareiden avustuksella.

Lisäämme henkilökuntaa ohjaamaan ja opastamaan vieraitamme. Pyrimme varmistamaan turvavälit ja takaamaan turvallisen teatterikäynnin.

Kasvosuojaimien käyttö. Suosittelemme kasvosuojaimen käyttöä, mutta emme vaadi tätä katsojiltamme. Muista kuitenkin yskiessä peittää suu nenäliinalla tai hihalla.

Teatteriin lapsen kanssa. Lapset liikkuvat teatterissa huoltajan vastuulla. Mikäli käytätte istuinkoroketta, jätättehän sen paikallenne. Istuinkorokkeet haetaan istuimilta ja desinfioidaan käytön jälkeen.

Jos näytös peruuntuu

Näytöksen peruuntuessa olemme yhteydessä kaikkiin esityksiin lippuja ostaneisiin ja varanneisiin, yhteystietonsa jättäneisiin asiakkaisiin. Maksetun lipun voi vaihtaa lahjakorttiin tai siitä voi saada rahapalautuksen. Voit myös itse olla yhteydessä lipunmyyntiimme, mieluiten sähköpostilla.

 

Anna palautetta!

Palautteesi on tärkeää! Unohdimmeko jotakin? Anna palautetta nettisivuillamme tai Lippumyymäläämme, puh. 05 234 4199 / teatteriliput@kotka.fi ja www.kotkanteatteri.fi/palaute

 

Väliaikatarjoilut

 


Suomen teatterit ovat yhdessä sitoutuneet noudattamaan kansallista ohjeistusta.

Kotkan Kaupunginteatteri toivottaa Teidät tervetulleeksi teatteriin!

Lippumyymälä
puh. 05 234 4199
teatteriliput@kotka.fi