Komediapäivät 2024: Stand up – Tuoretta verta

Liput 20 €

 

Tuoretta verta -kiertue vyöryttää näyttämölle uudemman sukupolven stand up -koomikoita tuoreine juttuineen. Esiintyjäporukka uskoo yhteiseen tekemiseen tässä alati kylmenevässä yksilökeskeisessä maailmassa.
Tiina Henkola saattaa aluksi vaikuttaa hoivakodista karanneelta henkilöltä, mutta mikin varteen tartuttuaan emme haluaisi päästää Tiinaa enää takaisin senioritalon uumeniin.
Jussi Lankoski on porukan kiintiöespoolainen. Hänen vastuunsa on ottaa palaute yleisöiltä. Ja myös antaa sitä. Joskus aika suoraankin. Jussi toimii esitysten isäntänä.
Atte Liikanen on porukan kuopus. Koomikko, joka on melkein voittanut monta stand up -kilpailua urallaan. Paino sanalla melkein.
Marjut Ollitervo on koomikko, jonka olet saattanut bongata myös komediasarjojen kohtauksista. Hänen keikalleen kannattaa varata runsaasti juomaa, sillä ”tästä ei stand up -komiikka enää kuivemmaksi muutu!”
Joonas Ranta, Nopee naurattaja 2022-kilpailun mestari on Suomen ryppyotsaisin optimisti. Joonas pohtii esityksissään, miten uskoa hyvään maailmassa, joka yrittää selvästi tahallaan ärsyttää häntä.

Komediapäivät 2024: Stand up – Tuoretta verta näytökset

La 20.1.2024 klo 18:00 Osta lippu