MATIN & JAPEN STAND UP SHOW

Matti Patronen ja Jape Grönroos Kotkan Komediapäivillä!

Torstaina 16.1. klo 19, Suuri näyttämö
Matin & Japen stand up show

Astetta pidempi roskien vientireissu. Mitä tapahtuu, kun miehet saavuttaa keski-iän ja lapset muuttaa kotoa? Ne ostaa moottoripyörät, vaihtaa silmälasit ja alkaa käymään salilla. Nämä miehet sen sijaan päättivät lähteä kokonaiselle sali-kiertueelle. Tavoitteena tietysti rahoittaa moottoripyörät.

Matti Patronen ja Jape Grönroos ovat koko kansan rakastamat koomikot, joita voisi tituleerata stand upin Rikuksi ja Tunnaksi, mutta aavistuksen korkeammalla hiusrajalla ja kolesteroliarvoilla.

Nyt nämä veijarit lähtevät käsi kädessä koko Suomen kattavalle Dadventuresille, joka kulkee suunnilleen samaa reittiä kuin taajamajuna Pieksämäeltä Jyväskylään. Eli ihan siitä läheltä. Mukaan reissuun on pakattu kultainen kokovartalohaalari, vaihtosukat ja uniapnealaite. Vuoden kuumin road trip voi alkaa!

Luvassa on puolentoista tunnin mittainen show, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Paitsi takahuoneen kaljat perkele! Kotiin soitellaan, jos ehditään! (Tai aina vähän ennen keikkaa, niin kuin sovittiin.) Turvavyöt kiinni ja menoliput kouraan, nyt mennään

Kesto 1,5 h

Liput Lippumyymälästä 25,-
Lippumyymälä palvelee ti–pe 11-17 ja 2 h ennen näytöksiä, puh. 05 234 4199 / teatteriliput@kotka.fi


Suomen suosituimmat koomikot! – Arja, Lahti
Kyllä tätä nyt kattoo, kun ei tuu jääkiekkoakaan. Rami, Pori
Parasta viihdettä sitten Pulttipoisin. -Ei kukaan, Missään


JAPE GRÖNROOS

No nyt on pakattu sympaattisuus tiiviiseen pakettin! Hyvät naiset ja herrat: Jape “who’s your daddy” Grönroos! TV:stä, kotisohvalta ja ratsiasta tutun Japen lämpö on vertaansa vailla: Jape on Suomikomiikan vanha pieru, jonka jäljiltä jopa vessanpöntönreunus on lämmin vielä ensi joulunakin!

Tämä oman elämänsä joulupukki on siviilissä rakastava perheenisä ja tunteekin lastensa säästöpossut kuin omat taskunsa. Lavalla Jape kyntää huumoripeltoa kotoa opitulla vankalla otteella ja kauhoo yleisölle naurunaihetta oikein “isän kädestä”!

Japen pienin yleisö on ollut yksi ihminen ja eniten katsojia oli Provinssirockissa, jossa yleisöä oli yli 2000.

TV-ESIINTYMISET
Nelosen Stand Up!, Siskonpeti, Noin Viikon Uutiset, Ismo, Justimus.

 


MATTI PATRONEN

Matti Patronen on Suomikomiikan Jeesus: nöyrä, kuuluisa ja vähän parempi kuin muut. Tämän koko kansan henkisen kutittajan aivoista löytyy peräti kolme puoliskoa; oikea, vasen ja hauska.

Heti syntymänsä jälkeen Matti kapaloitiin perheen kesämökin ulkohuussista löytyneeseen Pahkasikaan ja sen jättämät arvet ovat onneksi ikuisia. Lavalla Matti on lämmin kuin isoäidin syli, terävä kuin karhukoplan kynsiviila ja kestävä kuin Paavo Väyrynen. Horoskoopiltaan Matti on nouseva suippumadonlakki.

Kun lähikaupassasi on uuden pullonpalautusautomaatin avajaiset, on todennäköisesti Matti siellä esiintymässä. Hän todella rakastaa esiintymistä. Matti ei valita ja tekee ne keikat mitä muut ei uskalla. Suomi komiikan panssaroitu Sisu on varma valinta ihan mihin vaan.

TV-ESIINTYMISET
Naurun Tasapaino (kolmannen kauden voittaja), Nelosen Stand Up!, Kontio & Parmas, Napakymppi.

MATIN & JAPEN STAND UP SHOW näytökset

To 16.1.2020 klo 19:00 Osta lippu

Käsiohjelma

Lataa PDF