Dancefest

Festivaali ympäri Kotkaa 20. - 26.8.

NYKYTANSSIFESTIVAALI KOTKASSA

Kotkalaisen nykytanssifestivaalin ainutlaatuisessa ohjelmassa on tanssiesitysten lisäksi elokuvia, työpajoja ja keskustelutilaisuuksia.
Ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyy palkittu Thomas Noone Dance -ryhmä Espanjasta.
Katso esittely

Dancefest-gaala
Naapuri-näyttämöllä

pe 24.8. klo 19
la 25.8. klo 13

Esityksen kesto noin 2 h väliajan kanssa

Liput teatterin lipunmyynnissä 25 €
Ennakkotarjous 31.5. mennessä 20 €

Järjestäjä Kaakon tanssi ry ja Kotkan Kaupunginteatteri

Liput ovat myynnissä myös Lippupisteen verkkokaupassa
Osta tästä printti- tai mobiililippu

Lippupiste lisää lipun hintaan 2,50 € palvelumaksua
ja printtilippuun 1 € toimitusmaksun / tilaus

 

DANCEFEST 2018 – ainutlaatuinen kattaus tanssia Kotkassa elokuussa

Kaakon tanssi ry tuottaa Dancefest -nykytanssifestivaalin Kotkaan syksyllä 2018 yhdessä Kotkan Kaupunginteatterin sekä tanssin ammattilaisten, puoliammattilaisten ja yleisöjen kanssa. Tapahtuma järjestetään viidettä kertaa ja tapahtuman päätapahtumapaikkana on kolmatta kertaa Kotkan Kaupunginteatteri, jossa se avaa teatterin syyskauden.

Dancefest on ainutlaatuinen, nykytanssia monipuolisesti edustava ja edistävä tapahtuma, ainoa tanssifestivaali Kaakkois-Suomessa. Festivaali on vuonna 2018 otsikoitu teemalla Unique – ainutlaatuinen. Se tuo festivaaliviikolla 20.-26.8.2018 Kotkaan monipuolisen kattauksen tanssiteoksia, työpajoja ja yhteistoiminnallisuutta paikallisten tanssiseurojen ja -ryhmien kanssa. Festivaalin kuraattori Neil Owens vastaa ohjelmistovalinnoista yhdessä tuotantotiimin kanssa.

Dancefest-gaalanäytökset järjestetään Kotkan Kaupunginteatterin Naapuri-näyttämöllä perjantaina 24.8. klo 19.00 ja lauantaina 25.8. klo 13.00. Gaalassa nähdään live-ammattitanssiteosten lisäksi Loikka on Tour – tanssin lyhyt-elokuvafestivaalin ohjelmistoa.

Dancefest-ohjelmistoon 2018 on kiinnitetty ainutlaatuinen, kansainvälisesti palkittu vieras, espanjalainen Thomas Noone Dance – kokoonpano, jota ei aikaisemmin ole nähty Suomessa. Thomas Noonen esityksiä on nähty muualla Euroopassa mm. Espanjan merkittävimmillä tanssifestivaaleilla (Grec, Madrid en Danza, Dansa Valencia, Gijon en Danza), sekä Ranskassa, Hollannissa, saksassa ja Ruotsissa, mutta myös Euroopan ulkopuolella, Perussa ja Meksikossa saakka. Tästä povataan nyt merkittävää vetonaulaa Kotkan festivaalille.

 

Graafinen ilme: Laila Lehtinen
Kuvassa: tanssija Heli Kärki

Dancefest näytökset

Pe 24.8.2018 klo 19:00 Osta lippu
La 25.8.2018 klo 13:00 Osta lippu