Kotkan Kaupunginteatterin yleisöltä ei vaadita koronapassia

Kotkan Kaupunginteatteriin ei tarvitse koronapassia. Kiihtymisvaiheessa koronarajoitukset eivät rajoita teatterin toimintaa. Koronapassi voi tulevaisuudessa olla ajankohtainen, jos koronatilanne pahenee ja alue siirtyy leviämisvaiheeseen.

Rajoitukset teatterissa tällä hetkellä

KKT rajoittaa itse katsojamäärää osassa näytöksiä, jotta turvavälit voidaan varmistaa. Purkaamme rajoituksia esitys kerrallaan. Ravintola Kairoon pääsee 150 asiakasta (100 % kapasiteetista) ja katastrofikomedian Peter Pan menee pieleen kaikki katsojapaikat ovat käytössä sataprosenttisesti heti ensi-illasta alkaen. Paikat myydään vuodenvaihteeseen asti numeroimattomana ja henkilökuntamme ohjaa katsojat paikoilleen.

Turvallisuuteen kiinnitetään edelleen erityishuomiota

KKT  lisäsi viime syksynä teatterin asiakastiloihin henkilökuntaa huolehtimaan asiakkaiden turvallisuudesta ja tilojen siisteydestä.  Asiakkaita kehotetaan edelleen käyttämään maskia, saapumaan terveenä ja ajoissa, muistamaan turvavälit ja käsihygienian, sekä käyttämään lähimaksua. Saapumisohjeet löytyvät täältä. Apua saa myös puhelimitse Lippumyymälästä.

Mikäli asiakas tuntee itsensä vähänkin kipeäksi, kehotamme vaihtamaan lipun näytelmän toiseen esitykseen Lippumyymälässä. Sen voi tehdä maksutta koska tahansa,
puh. 05 234 4199/ teatteriliput@kotka.fi

 

Lisätiedot, lausunnot ja kannanotot

Teatterinjohtaja
Miko Jaakkola
miko.jaakkola@kotka.fi
puh. 040 709 3469