Etsimme työkavereita!

Tervetuloa meidän teatteriin!

Olemme lähes 700 istumapaikan, Kotkan kaupungin omistama ammattilaisteatteri keskellä Kotkansaarta, Suomenlahden upeassa saaristossa. Teatterimme on perustettu vuonna 1908.

Meillä on kolme näyttämöä, 362 paikkainen Suuri näyttämö ja 163 paikkainen Naapuri. Kolmantena näyttämönä ja teatteriravintolana toimii Ravintola Kairo Satamakadulla, jossa on 150 katsojapaikkaa. Tuotamme vuosittain 6–9 ensi-iltaa. Esityksiä on vuodessa noin 250 ja katsojia keskimäärin noin 35 000.


Nyt etsimme Sinua joukkoomme

Näytäntötyöntekijä

Näytäntötyöntekijän työnkuvaan kuuluvat mm. lavasteiden pystytys-, purku- ja vaihtotehtävät, sekä tarvittaessa avustaminen lavastuksen ja tarpeiston rakentamisessa.

Työ sisältää kaksiosaisia työpäiviä, sekä ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakijalta odotetaan kykyä oppia uutta, hyviä sosiaalisia taitoja, tietotekniikan perustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä fyysisesti vaativiin tehtäviin. Kokemus vastaavista tehtävistä tai alan koulutus katsotaan eduksi. Myös muun teknisen alan osaaminen ja koulutus katsotaan eduksi.

Palkkauksessa noudatetaan teatterialan työehtosopimuksen mukaista yleistä palkkatasoa.

Tarjoamme vakinaisen työsuhteen, nykyaikaisen työympäristön sekä innostavan työyhteisön.

Lisätiedot

Näyttämöpäällikkö Ari Malmi
Puh. 050 347 7019
ari.malmi@kotka.fi

Käyttöpäällikkö Juha Lahtinen
Puh. 040 775 0429
juha.lahtinen@kotka.fi

Lähetä hakemuksesi 30.5.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen juha.lahtinen@kotka.fi. Työt alkavat elokuussa 2022 tai sopimuksen mukaan.